Position: sygdoms > medicin >

hvordan man bruger nasale steroider med CPAP

  Mennesker, der lider af øvre luftvejsobstruktion eller søvnapnø , er ofte ordineret en CPAP enhed til behandling . Dette medicinsk instrument hjælper med at holde luftvejene åbne og uhindret under søvn og kræver åben næse til at fungere korrekt . Nasal steroider er en receptpligtig medicin , der kan lindre dem, der lider hævede nasal passager
1 .
Besøg din familie læge til en helbredsundersøgelse for at afgøre, om nasal steroider er rigtige for dig . Din læge vil sørge for , at dine symptomer fra næsen ikke er en del af en mere alvorlig tilstand , der kan kræve en pulmonal specialist . Din læge kan give dig en recept på nasal steroider .
2 .
Ryd din næse så fuldstændigt som muligt , før du bruger den nasale steroider spray . Blæser næsen efter et varmt bad fungerer godt for mange mennesker .

3 .
Sæt nasale applikatoren i hvert næsebor og levere den foreskrevne antal aktiveringer . Brug en serviet til at fange eventuelle nasal dryp . Prøv ikke at blæse din næse direkte efter brug af spray .
4 .
Anvend din CPAP enhed , som du normalt ville . Hvis du ikke er i stand til at ånde ordentligt gennem næsen på dette tidspunkt , skal du kontakte din læge for yderligere behandlingsmuligheder.

gode råd og advarsler • Nasal steroid sprays er ikke som andre sinus sprays , at arbejdet straks . Steroider kræver en periode af dage eller uger til at træde i kraft , så vær tålmodig . Bør der være mere øjeblikkelig lindring være behov , så spørg din læge til at foreslå eller ordinere en mundtlig dekongestant at bruge i mellemtiden .
 • Sørg for at din sundhedspleje udbyder er bekendt med al medicin , du tager . Det er vigtigt at følge din læges råd , når du bruger alle recepter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------