Position: sygdoms > medicin >

hvorfor gøre ligtorne form på fødderne ?

   Ligtorne er fortykkelse af huden på fødderne på grund af pres , som kan være irriterende og smertefuld . Den bedste måde at undgå en forværring af en sådan lidelse er at vide , hvad der forårsager dem , for at forhindre dem i at blive vist

Pressure


Corns form fra pres på foden . De normalt vises på toppen af tæerne , men de kan også dukke op på den eneste eller mellem tæerne .

Common Cause


Tætsiddende sko er en almindelig årsag til ligtorne på foden . Hvis skoen konsekvent komprimerer et område af foden , vil ligtorne begynder at dukke op. Kan dog også danne hvis sko er for løs , fordi foden gnider mod indersiden af skoen , eventuelt mod en søm eller søm .

Walking


En person med en unormal gangart kan få ligtorne . Dette skyldes, at den ulige presset på hans eller hendes fødder , når de går .

deformiteter

En tå deformitet kan også forårsage ligtorne at dukke op. For eksempel er knyster bump på fælles af storetåen , der kan gøre foden gnide indersiden af en sko akavet . Også en hammertådeformitet , hvor tå krøller som en klo , som en knyst , fører til ligtorne , for det samme akavede gnide det skaber inde sko .

Forebyggelse /Solution

Den bedste måde at undgå ligtorne er til at bære sko, der passer til dine fødder ordentligt i længden samt bredden . Til behandling af en majs , Dr. Foot anbefaler en pimpsten og mund fløde . Også bære strømper at undgå for stor gnidning af foden indenfor sko . Diabetiske patienter bør konsultere en læge og ikke forsøge at selv at behandle fod lidelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------