Position: sygdoms > medicin >

mineralsk olie afførende sikkerhed

   Mineralsk olie er tilgængelige over skranken i kiosker , apoteker og andre detailbutikker . Når anbefalet af en læge , mineralsk olie er sikkert at tage en mundtlig afføringsmiddel behandling til børn og voksne . Mineralsk olie kan også bruges som et lavement afføringsmiddel

Funktion


Mineralolie er et smøremiddel , hvilket betyder, som et afføringsmiddel , det frakker tarm med en tynd film af olie , der fugter og blødgør afføring , så de lettere kan skifte gennem tarmsystemet .

Identifikation


Mineral olie er en farveløs , smagløs , oliebaserede olie , som sælges som almindelig mineralsk olie eller i kombination med andre ingredienser som magnesiumhydroxid .

funktioner


Mineralolie anses en sikker , skånsom afførende fordi det ikke har den samme stærke stimulerende virkning på tarmene så mange andre afføringsmidler.

Typer

Den mundtlige form af mineralsk olie tager op til otte timer på at øve afførende virkning . Den lavement form har samme smøremiddel virkning som den mundtlige form, men også distends endetarmen og får virkning inden for få minutter .

Overvejelser

Hvis overused , mineralsk olie kan forårsage anal lækage sammen med mangler i de fedtopløselige vitaminer A , D , E og K. Kontakt din læge, før De tager mineralsk olie med andre lægemidler , herunder andre afføringsmidler og fæces blødgørere .

Advarsel

Hvis mineralsk olie uheld inhaleres i lungerne fra munden , eller fra mave back-up , kan det føre til aspirationspneumoni , ifølge Milton S. Hershey Medical Center ved Penn State Universitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------