Position: sygdoms > medicin >

bivirkninger af dilantin når over 20

   Dilantin er den proprietære navn for phenytoin natrium , en krampestillende medicin anvendes til at behandle bestemte typer af anfald . Selv om det er en meget nyttig agent for beslaglæggelse ledelse , Dilantin har betydelige bivirkninger

Typer


Dilantin kan forårsage uønskede langtidsvirkninger i det centrale nervesystem , mave-tarmsystemet , hud og bindevæv . Det kan også påvirke blodet og immunsystemet .

funktioner


De mest almindelige bivirkninger ved Dilantin inddrage centrale nervesystem , og kan omfatte utydelig tale , mental forvirring og usikker gangart . Dilantin kan forstyrre den normale produktion af mange typer af blodceller , og forårsage en bred vifte af udslæt, der kan være ganske alvorlig.

Overvejelser


Hvis du har en leversygdom , diabetes , D-vitaminmangel eller andre knogle-udtynding sygdom , eller porfyri ( manglende evne til at producere normale hæmoglobin ) , kan du være mere modtagelige for bivirkninger af Dilantin . Hvis du har en af disse sygdomme , kan din læge for særlige prøver eller sænke dit Dilantin dosis .

Tip

Alkohol kan øge nogle af de bivirkninger af Dilantin , og også øge risikoen for at få et krampeanfald . Det er vigtigt ikke at drikke alkohol, mens De tager denne medicin .

Advarsel

Dilantin har potentiale til at forårsage livstruende bivirkninger , der omfatter selvmordstanker og en immun sygdom kendt som Stevens-Johnson syndrom , der får huden til at skifte ham ud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------