Position: sygdoms > medicin >

strategi for behandling af alkohol & narkotikarådgivningsnetværk

   Narkotika-og alkoholmisbrug berører millioner af mennesker i USA . Når misbrugeren er klar til at begynde et liv i ædruelighed , er det bydende nødvendigt , at de får en effektiv behandling plan

Hvad er en behandling Plan ?


Ifølge National Institute of Mental Health , " terapeuter arbejder med en individuel eller familier til at udarbejde en passende behandling plan . " Hver plan er unik for klienten .

Evaluering


Før en behandlingsplan udnyttes , terapeuten mødes med klienten i en terapi -session . Terapeuten spørger specifikke spørgsmål , som for at skabe en unik behandling plan med kundens input

Program Indledning


Den indledende behandling Planen bør ikke skræmme kunden i frygt . typisk , er de introduktioner i programmet samt let opnåelige mål .

Mål

Alle behandling planer er et sæt af mål , som kunden skal stræbe imod. Selv om behandling planer er unikke klient til klient , de alle følger en lignende struktur .

Struktur

The National Institute of Mental Health , at efter historie og behandlingsplan udvikling ; mål omfatter oprettelse af en forståelse i klienten , at de lider af deres stofmisbrug . Andre mål , som skal hjælpe klienten bryde fri af lastrummet stofmisbrug har på dem .

Ædruelighed

Det sidste mål behandlingsplan er ædruelighed . På dette tidspunkt, forstår kunden , hvordan stofmisbrug påvirkede hendes liv negativt og er klar til at leve et liv i opsving .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------