Position: sygdoms > medicin >

hydrering i overgangsalderen

   Under peri-overgangsalderen og overgangsalderen, er det let at blive dehydreret på grund af hedeture og nattesved , der kan medføre overdreven svedtendens . Når du lider af disse symptomer på overgangsalderen , er du nødt til at drikke mere vand for at holde hydreret

Drik vand


Jo mere hydreret du er , jo mindre sandsynligt vil du blive til at lide af hedeture . Drik en halv til to tredjedele af din kropsvægt i ounces vand hver dag . Hvis du vejer 150 pounds , bør du drikke mindst 75 ounces vand hver dag .
Den gennemsnitlige voksne taber i over 10 kopper vand om dagen , ifølge Mayo Clinic . Hvis du er i peri-overgangsalderen eller klimakteriet og opleve nattesved og varmt blinker du sandsynligvis miste endnu mere væske .

Effects


At være hydreret vil hjælpe køle huden på dit ansigt , som vil modvirke effekten af en varm flash .

Symptomer


Nogle kvinder oplever svimmelhed , mens går gennem peri-overgangsalderen og overgangsalderen, som kan henføres til mange ting , herunder hormonelle udsving og dehydrering .

din hud

Tør hud kan være et resultat af mangel på hydrering . Tør hud bliver slappe , rynket hud .

Alder

Efterhånden som vi bliver ældre vi er mindre i stand til at spare på vandet , så en stor procentdel af de væsker , som vi indtager forlader vores krop gennem sved og urin , hvilket resulterer i nødt til at drikke mere vand , end når yngre , ifølge Selfgrowth. com .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------