Position: sygdoms > medicin >

kaffe & Alzheimers sygdom

   Alzheimers sygdom er en degenerativ hjernesygdom , hvor sygdommen ødelægger hjerneceller , der forårsager hukommelsestab og forstyrrelser i tænkning og koncentration . I øjeblikket er der ingen kur mod Alzheimers . Kaffe kan dog hjælpe behandle hukommelsestab , et stort symptom på Alzheimers

Du skal bruge: .
Varm komprimere
. Hudorm værktøj .
Sprit .

Betydning


Koffein i kaffe hjælper fald betændelse i hjernen , hvilket reducerer mængden af et protein set hos patienter med Alzheimers . Proteinet oprustning er en nøglefaktor i hukommelsestab . Kaffe indeholder også antioxidanter , der kan hjælpe afværge Alzheimers . Når proteinerne ophobes i hjernen hos Alzheimer -patienter , et giftigt plaque former , der forårsager nervecelle skade . Mens årsagen til dannelse af plak er ukendt , antioxidanter binde og destruere frie radikaler til at bekæmpe plak .

Størrelse


Mens undersøgelser er gennemført alene med mus , vil det tilsvarende indtag af koffein er nødvendige for mennesker være ca 5 medium kopper kaffe , eller 2 1 /2 Starbucks ' grande størrelse kaffe , at dagen har en positiv effekt på hukommelse og tænkning .

Effekter


Du kan se en forbedring i din hukommelse og tænkning i så lidt som to måneder, men det er ikke afgjort, om resultaterne er permanente .

Ekspert Insight

En undersøgelse viste, at folk der drak kaffe på midtvejskrise ( alderen 35 til 40) havde en lavere risiko for Alzheimers sygdom senere i livet end folk , der drak lidt eller slet ingen kaffe ved disse aldre . Moderat kaffe drikkenipler (3 til 4 kopper om dagen ) viste en 64 procent mindre chance for Alzheimers i forhold til dem, der drikker 1 til 2 kopper om dagen.

Advarsel

Koffein er en stimulans , der øger hjertefrekvensen, blodtryk , angst , hjertebanken og dehydrering . Mennesker med uregelmæssig hjerterytme , forhøjet blodtryk eller kvinder der er gravide bør indtage koffein i moderate mængder eller slet ikke . Kontakte din læge rådgiver at se, om koffein er passende for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------