Position: sygdoms > medicin >

betydningen af indholdet af pres på CPAP maskiner

   CPAP , eller kontinuerlig positiv luftvejs tryk , er en teknik , der anvendes til at bekæmpe virkningerne af søvnapnø og andre vejrtrækningsproblemer . Den indebærer anvendelse af en maskine , der leverer kalibreret niveauer af trykluft til en vågen eller sover enkelte

Betydning


Ifølge National Heart Lung and Blood Institute , CPAP er den mest effektive tilgængelige behandling for personer med søvnapnø .

Fakta


CPAP maskiner arbejde ved at levere et lavt lufttryk , der skubber tungen frem og åbne halsen . Dette øger mængden af luft, der passerer gennem halsen til lungerne .

Korrekt lufttryk


CPAP maskiner er beregnet til at levere lige nok luft til at tilskynde til en åbning af patientens luftveje . Det nøjagtige beløb af pres varierer fra person til person , og det er specifikt foreskrevet for en CPAP bruger på samme måde som en medicindosering .

Sleep Test

Forud for modtagelsen af en recept , de fleste CPAP patienter gennemgå søvn test til afklare deres problemer og behov . Denne procedure , der kaldes en polysomnogram , journaler faktorer, herunder blodtryk , puls og hjerneaktivitet .

CPAP Titrering

Under testen teknikere også udføre en CPAP titrering , en procedure, der bestemmer mængden af luftstrømmen for at skaffe lindring af symptomer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------