Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan fortælle, hvis du har gonorré

   Gonoré også kendt som " The Clap " har eksisteret i århundreder . Gonorrhea symptomer kan være svært at opdage og til tider forvirret for en blære eller urinvejsinfektion . Så hvis du tror, du måske har gonoré , her er der en stor artikel for at hjælpe dig med at genkende tegn og symptomer på gonoré

Du skal bruge: .
Kosttilskud
Vægt pr .


1 .

Spørg din tidligere seksuelle partnere, hvis de nogensinde har testet positive for gonoré . Hvis du har en partner , der tester positive eller har haft gonoré i fortiden , er der en god chance for , at du kunne have pådraget sig sygdommen fra dem , eller endog gav det til dem i første omgang . Gå til en klinik eller behandling center og få afprøvet så hurtigt som muligt .
2 .
Prøv at huske , hvis du har bemærket noget pus-lignende udledning kommer fra spidsen af din *** * eller urinrøret . Det er mest udbredt i morgen , men ukontrolleret udledning mit ske når som helst . Enhver misfarvede farvning i dit undertøj er et sandsynligt tegn på udledning .
3 .
Vær opmærksom på eventuelle brændende under vandladning . Dette er en af de mest almindelige symptomer på gonoré . Smertefuld brændende ved vandladning kan komme og gå . Så hvis du nogensinde oplever brændende , kan det være muligt , at du har gonorr¨¦ .

4 .
Watch out for testikel smerter eller hævelse . Dette er også et almindeligt symptom på gonor¨¦ .
5 .
Hvis du er en kvinde , ser ud til vaginal blødning mellem menstruationerne eller efter samleje . Abdominal -og bækkensmerter er også vigtige indikatorer for gonor¨¦ . En simpel std test kan bekræfte , at du har gonorr¨¦ .
6 .

Gå til din lokale gratis klinik eller Planned Parenthood og få testet . Den gonor¨¦ test er en simpel urintest , som er smertefri og hurtig . Testen skærme til både klamydia og gonoré på samme tid . Gonoré behandling kommer i form af et par antibiotikum piller taget i løbet af en uge . Sommetider gonoré er kureret endnu inden det har været diagnosticeret . Patienter vise gonoré symptomer er ofte at afgive mundtlig gonoré medicin inden deres testresultater er i.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------