Position: sygdoms > medicin >

lateral miniscus skade rådgivning

   En af de mest almindelige skader på knæet sker det mediale eller laterale menisk . De er også kendt som revet brusk . Lateral menisken skader kan forårsage smerter i knæet , og der er ofte hævelse . Det kan også forårsage knæ at låse eller vige . Der er nogle ting, der kan gøres for at hjælpe helingsprocessen , når en skade har fundet sted

Laterale Meniskmetoden


menisken har en cirkulær form og fungerer som en støddæmper . Den sideværts menisken er placeret på den udvendige side af knæet . Den er forbundet til ben af ledbånd . Ifølge Dr. Bradley S. Baker fra Institut for Ortopædisk Kirurgi på universitetet i South Dakota , opstår menisk tårer , der er akutte i 61 tilfælde ud af hver 100. 000 . Generelt har menisk tårer ikke helbrede sig selv . Hvis behandlingen ikke medfører lindring og en tilbagevenden til en normal livsstil , er kirurgi overvejes .

Lateral meniskskade


En lateral meniskskade er normalt forårsaget af en kombination af dreje knæet samtidig med at vægten på knæet . Der kan være en fornemmelse af knæet fange . Dette sker, når en splittet fragment bliver indleveret mellem knoglerne og derefter virker ud fra mellem dem . Knæet låser når fragment ikke arbejde sig ud fra i mellem knoglerne . Knæet kan ikke helt bøje eller rette , når dette sker . Denne kan vare alt fra få sekunder til uger. Når revet væv af menisken glide ud af deres plads , lårmusklerne slappe forårsager knæet til at vige .

Hvad skal man gøre


Baker anbefaler , at en person anvender en ispose eller en kold wrap til den tilskadekomne knæ . Dette hjælper til at reducere hævelser og blå mærker . Undgå aktiviteter , der involverer vride samtidig med at belastninger , som kan forårsage større skade . Afholde sig fra enhver tunge løft . Løfte ben og resten det ofte . Søger en medicinsk uddannet 's råd til øvelser, der bidrager til at fremme heling af laterale menisk skade. Medicin er ofte en del af initial behandling for revet brusk . Non- steroide anti-inflammatoriske reducere smerter og betændelse i de tidlige stadier af at forsøge at styre en menisk tåre .

forebyggelse af tilbagefald

Når den laterale menisk skade er helet , arbejde på at bevare styrke og fleksibilitet i knæet . Altid strække før og efter fysisk aktivitet og motion . Arbejdet med at undgå længere perioder knælende , da dette lægger et betydeligt pres på knæet . Opretholde en sund kropsvægt , som ekstra vægt øger belastningen på knæene bærer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------