Position: sygdoms > medicin >

oplysninger om muskel skade

   En muskel stamme eller skade , der opstår , når muskelfibrene rive , fordi en del af kroppen , der er blevet såret har været anstrengt . Muskel stammer , eller skader , er også kendt som muskel trækker

Identifikation


De typiske symptomer på en muskel skade omfatter smerter til en bestemt del af kroppen , stivhed , misfarvning og blå mærker omkring det skadede område kan forekomme .

Overvejelser


muskelskader kan opstå under anstrengende fysisk aktivitet , men også kan forekomme laver daglige aktiviteter . Jo flere muskler brug øger en chance for en skade .

Behandling


En bred vifte af behandlinger kan anvendes til at bekæmpe en muskel skade . Behandlingsmuligheder spænder fra simple hvile , til at anvende is til det skadede område , komprimere det skadede område for at mindske hævelse og holde det skadede område forhøjet. Avancerede behandlingsmuligheder omfatter kold kompression og terapeutisk ultralyd terapi .

Forebyggelse /Solution

Den bedste måde at undgå en muskel skade , eller stamme , er at strække dine muskler forud for atletiske eller fysisk aktivitet .

Ekspert Insight

De fleste muskelskader betragtes ikke alvorlige og de fleste af disse typer af skader vil helbrede på egen hånd.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------