Position: sygdoms > medicin >

sød olie til ørepine

   Sweet olie er en lav grad af olivenolie , der ikke anbefales til madlavning . Det har længe været brugt som et hjem afhjælpe for alt fra behandling af solskoldet hud for at fjerne øremider hos hunde og katte

øresmerter


Forældre har brugt varm sød olie til at lindre smerter i ørerne i mange år . For at bruge dette middel , varme olien , skal du placere et par dråber i et barns øre og dække hans øre med et stykke vat .

Resultater


Det varme søde olie løsner hård voks , som forårsager betændelse og smerte . Den varme olie flydende den komprimerede voks og hjælper det at dræne naturligt fra øret . Denne proces hjælper med til at lindre smerter i ørerne .

Varme


Det varme sød olie fungerer som en varmepude og bidrager til at dulme smerter i ørerne .

svømmerens øresmerter

Nogle svømmere siger , at varm sød olie hjælper med at lindre smerter forårsaget af svømmerens øre . I Medicinsk Consumer 's Advocate , at Dr. Douglas Hoffmann hedder sød olie vil ikke fjerne vand, der er fanget i øret . Det skal stadig at blive fjernet .

Advarsel

Vær sikker på at din trommehinden ikke er blevet stukket før du bruger denne søde-olie hjem afhjælpe . Hvis der er et hul i øret tromme , vil olien bære bakterier ind i det indre øre og forårsage en alvorlig smertefuld infektion . Søge lægehjælp , hvis smerterne fortsætter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------