Position: sygdoms > medicin >

Hydrangea root bruger

   Den hortensia Anlægget er en blomstrende busk indfødte til Japan . Der er mange sorter , men alle hortensiaer har store prangende blomster og er et fælles landskabsarkitektoniske anlæg i USA. Påstande om sundhedsmæssige fordele af Hydrangea rødder vrimler , og hortensia roden har været anvendt i kinesisk medicin til behandling af visse medicinske tilstande . Videnskabelig forskning understøtter ideen om , at der er stoffer i Hydrangea rod , der har medicinsk værdi . Hydrangea rod er tilgængelig som en sundheds kosttilskud i kapsel og flydende form . Federal Drug Administration godkender ikke disse sundheds kosttilskud til medicinsk brug .

kinesisk medicin


Hydrangea rod ekstrakt er blevet brugt i hundredvis af år i traditionel kinesisk medicin til behandling af blære og nyre infektioner og andre relaterede problemer . Fordringer er blevet gjort , at drikke hortensia root te kan opløse nyresten og mindske rygsmerter forbundet med at have nyresten . Det anbefales også til behandling af en forstørret prostata . Ifølge de ansatte på Mayo Clinic , er der ikke tilstrækkelig forskning til at bakke op på disse krav .

Videnskabelig Forskning


Forskere på Children 's Hospital i Boston , Massachusetts og på Harvard School of Dental Medicine i Cambridge , Mass har identificeret et stof , halofuginon i Hydrangea rod , og i andre dele af planten , der viser lover til behandling af autoimmune sygdomme . Når nogen har en autoimmun sygdom , immunsystemet fungerer unormalt og angriber personens eget væv , som om det var et fremmed stof . Autoimmune sygdomme er normalt behandles ved at undertrykke immunsystemet . En komplikation af denne behandling er , at patienten er mindre i stand til at bekæmpe infektioner . Halofuginon viser lovende for behandling af autoimmune sygdomme, fordi det ikke undertrykke immunsystemet i almindelighed . Det betyder, at mennesker, der lider af autoimmune sygdomme , såsom dissemineret sklerose , type 1 diabetes , leddegigt og inflammatoriske tarm syndrom kan behandle deres vilkår uden at undertrykke deres evne til at bekæmpe sygdomme i almindelighed .

Toksicitet


The University of Arkansas Division of Agriculture identificerer Hydrangea som en giftig plante . Nogle sorter er mildt giftige , hvilket medfører mindre maveproblemer eller kløende hud . Der er dog nogle hortensia sorter klassificeret som kategori Et giftige planter . Planter i denne toksicitet kategori kan forårsage en række problemer , lige fra seriøse mavekramper til hjerteproblemer . Da den nøjagtige mængde og hortensia sort ikke kan styres ved brug af sundheds- kosttilskud , fortsæt med forsigtighed ved vurderingen af hortensia root fordele .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------