Position: sygdoms > medicin >

Listen over leverandører af eyemed

   EyeMed er en vision rabat program , at kontrakter med en stor pulje af optometrister og øjenlæger med henblik på at forsyne deres kunder med et netværk af leverandører .

Hvis du vil bruge EyeMed 's rabatter , kan du gå til en butik , der deltager i programmet ( f. eks Target Optiske, Sears Optisk og LensCrafters ), eller du kan finde private praktiserende læger inden for netværket.

En af de første ting en EyeMed medlem ønsker at vide, er "Hvordan finder jeg en liste over udbydere ? "

Brug EyeMed udbyder Locator Tool


Gå til EyeMed hjemmeside og klik på om Provider Locator ( under medlemsstaternes fanen Adgang ) . Vælg en indstilling fra drop -down listen i feltet Netværk . At vælge det rigtige netværk , skal du vide, hvilken type dækning plan , som du har . Der er netværk forbundet med hver af EyeMed dækning planer : Access , Vælg , Advantage , og Insight . Indtast din gade , by og stat i de relevante felter .

View Tool 's oversigt Resultater


En resultater side vises der viser udbydere i dit område . Brug denne liste til at vælge en leverandør i nærheden af dig . Her er en prøve fra listen resultater til Access planen netværket for en lille by i Georgien :

Pearle Vision
239 Market Place Blvd
Cartersville , GA 30121
(770) 607-1449
6,1 miles

Hvis du ser en " Doktor oversigt " linket i bunden af listen , kan du klikke på det for at se navnene på de læger på dette beliggenhed.

Bekræft via telefon


Spørg den udbyder, du er interesseret i , før du besøger . ( Den EyeMed Databasen kan ikke afspejle de seneste ændringer i status . ) Angiv, at du er en EyeMed medlem, og bekræfte, at du vil modtage rabatterne.

Laser Korrektion Discount

Medlemmer kan også få rabatter for laser vision korrektion kirurgi gennem USA Laser Vision Network (et særskilt selskab, der ejes af LCA-Vision ) .

Men den liste , der vises af EyeMed Provider Locator værktøj omfatter ikke lasersynskorrigering kirurger . For at få mere information , besøg EyeMedLasik hjemmeside .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------