Position: sygdoms > medicin >

Pravachol & vægttab

   Pravachol eller pravastatin er en medicin, der bruges til at sænke kolesteroltallet ved at hæmme kroppens evne til at producere det . Kolesterol reduktion kan være vigtigt for forebyggelse af hjertesygdomme og andre sygdomme forbundet med for højt kolesteroltal , såsom åreforkalkning og slagtilfælde . Pravachol bliver udråbt som den første kolesterol -sænkende medicin kendt for at forhindre det første hjerte-angreb , hvilket betyder, at det nu er bragt på markedet til at ellers raske personer som en forebyggende foranstaltning . Et spørgsmål , der er opstået er , om der er en sammenhæng mellem at tage Pravachol og vægttab .

Historie


Pravachol blev undersøgt i næsten to årtier, før forskerne fandt de resultater, de ledte efter . De vidste, at Pravachol havde evnen til at sænke kolesterol i blodet , men var ikke i stand til indholdsmæssigt konkludere , at lægemidlet havde evnen til at forebygge forekomst af " kardiale hændelser . " Ifølge en November 1996 artikel i Sundhed Fakta , viste undersøgelser lavere incidens af kardiovaskulær død blandt Pravachol brugere , men forskningen var behæftet med , at der var en regel stor mængde af dødsfald fra andre kilder . I 1995 opnåede forskerne de resultater, de ønskede , viser meget mere afgørende , at dødeligheden som følge af hjerte-kar- sygdomme var væsentligt lavere i disse tage Pravachol .

Bivirkninger


Der er en række mulige bivirkninger forbundet med tager Pravachol . Nogle af de mere alvorlige bivirkninger inkluderer brystet og muskelsmerter sammen med influenzalignende symptomer som feber , kvalme , appetitløshed-tab og svaghed . Mindre alvorlige bivirkninger omfatter halsbrand , gas , forstoppelse , diarré , udslæt og mild smerte . Mennesker, der tager Pravachol , der oplever nogen af disse symptomer opfordres til at søge lægehjælp så snart som muligt .

Overvejelser


Inden du tager Pravachol er det nødvendigt at konsultere en læge . Mennesker med præ-eksisterende forhold , såsom diabetes , thyreoidea betingelser og nyresygdom kan være nødvendigt at have doser justeret for deres specifikke tilstand . Kvinder , der er gravide eller ammende bør ikke tage Pravachol . Det er også nødvendigt at lade din læge og apotek kender om enhver anden medicin du tager på grund af mulige bivirkninger forårsaget af interaktion . Nogle mennesker er naturligt allergiske over for statiner og bør undgå at tage Pravachol .

Under Pravachol

Pravachol er generelt tages peroralt én gang om dagen . Det bør tages med rigeligt vand . Dosis bør bestemmes af en medicinsk uddannet baseret på sværhedsgraden af din medicinske tilstand , og hvilke andre lægemidler du kan i øjeblikket tage . På grund af arten af lægemidlet og dets tilsigtede virkning , er det nødvendigt at have dit blod tjekket ofte for at sikre , at gør, hvad den er beregnet til at gøre .

Pravachol og Vægttab

Der er ingen beviser tyder på, at Pravachol forårsager eller anden støtte i vægttab . Det kan dog være forbundet med vægttab , fordi det er hensigten at der skal træffes i forbindelse med en fedtfattig kost og en ordentlig øvelse regime . Pravachol er blevet bemærket i sjældne tilfælde forårsage nedbrud i muskel-væv, der ville have den sidegevinst, der ledsager vægttab . Mere almindeligt er Pravachol været forbundet med depression og dets bivirkninger såsom søvnløshed , rastløshed og tab af appetit , som alle kan bidrage til vægttab hos nogle personer . Under alle omstændigheder er Pravachol bedst anvendes i forbindelse med en sund livsstil og bør ikke betragtes som et vægttab støtte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------