Position: sygdoms > medicin >

allergi over for syrenbuske

   Foråret er en tid, hvor mange mennesker begynder at lide af allergi . Plant pollen i luften , dyreskæl og andre faktorer kan påvirke folk med allergi . Nogle mennesker er allergiske kun for bestemte stimuli , såsom visse dyr eller planter . For eksempel er nogle mennesker ganske allergiske over for syrenbuske .

øjne og næse


Allergiske reaktioner til lilla buske kan involvere en persons øjne og næse . Ofte er Allergivenligt øjne vil vand , der kræver ham til at blinke ofte at rydde hans synsfelt . Øjnene også kløe , som om de er tørre eller støvede . Hertil kommer , bliver syge næsen følsomme over for de pollen , der bliver inhaleret . Allergi forårsager også nysen i mange tilfælde , ofte ledsaget af en løbende næse . Disse fælles reaktioner er generelt de første en person oplever , hvis han er udsat for en lilla busk og allergisk over for det .

Airways


I tilfælde af mere ekstreme allergiske reaktioner , kan en persons luftveje bliver trange . Nysen er kun et symptom , der kan påvirke luftvejene . Lider måske hoste og har svært ved at trække vejret . Dette er en betændelse i luftvejene kendt som en bronkokonstriktion , svarende til lukning af luftvejene , at mennesker med astma kan opleve under et angreb . Bronkokonstriktion , især når den når et punkt, at en person ikke kan trække vejret , er en mere ekstrem allergisk reaktion på en lilla busk .

andre symptomer


Sinus smerte og tryk er fælles på grund af hævelse af nasal kirtler ( forårsager en løbende næse ) . Hududslæt kan være tydelige i mennesker, der kommer i kontakt med lilla buske , når pollen kommer på deres hud . Nogle allergikere kan også udvikle nældefeber . I nogle tilfælde , som folk er allergiske overfor syrenbuske opleve ørepine eller pres når de udsættes for anlægget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------