Position: sygdoms > medicin >

allergi retsmidler med peber

   Cayenne peber er en urt lavet af tørrede bælg af chili peber og har været brugt mundtligt og udvortes til medicinske formål i mindst 9 tusind år . Den helbredende egenskaber cayenne peber er indeholdt i den kemiske , capsaicin , som findes i stilken . Cayenne peber er antibakterielle og antivirale egenskaber og stimulerer immunforsvaret . Det hjælper til at reducere allergiske symptomer ved sin anti-inflammatoriske egenskaber , der desensitize den nasale luftveje , når de udsættes for allergener og støtte i at bryde op og løsne slim dannelse .

Madlavning


Inkluder cayennepeber i dine måltider til at modtage sin allergi-beskyttende fordele . Du kan købe enten hele cayenne peber eller cayennepeber pulver til madlavning . Husk på , at rødere peber , jo varmere smag . Kontroller etiketten på den pulveriserede cayenne peber for at bestemme dens varme .

Tilføj cayennepeber til mexicanske hovedretter , såsom fajitas , enchiladas , tacos og burritos . Brug cayenne peber i kød marinader , eller som en gnide på fisk eller kylling . Drys det i æg og omelet retter , og tilføje til dips og salatdressinger . Medtag cayenne peber i supper , gryderetter og karryretter . Brug det i mel og rasp blandinger til stegt mad . Du kan også erstatte cayennepeber for sort peber .

Te


Drik urtete indeholder immunstimulerende fordele cayenne peber . Køb cayenne peber pulver i løs vægt på en helsekostforretning . Start med en mild pulver , indtil du har vænnet dig til smagen .

at forberede cayennepeber te , tilsættes 1 /8 af en tsk . til varmt vand og rør . For en sødere smag , tilsættes 1 tsk . af honning . Drink, mens varm .

Spis et stykke brød eller andet fast føde efter at have drukket cayennepeber te at bidrage til at mindske den følelse af varme i munden .

gurgle


Lav en cayenne peber gurgle at hjælpe løsne tilstoppet bihuler og opløses slim forbundet med allergi . Gurgle med cayennepeber hjælper også lindre smerter og betændelse fra en halsbetændelse . Vær forsigtig med ikke at bruge for meget cayennepeber , det kan gøre ondt i halsen værre . Start med 1 /8 tsk . af cayenne peber tilsættes et glas varmt vand , og gurgle .

Enhver afbrænding fra cayennepeber gurgle bør stilne af i løbet af få minutter.

Tillæg

Du kan også tage en 100 til 500 mg pulveriseret cayenne peber i kapselform hver dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------