Position: sygdoms > medicin >

de bedste behandlinger for uopmærksom tilføje

   Mange børn kæmper med uopmærksomme Attention Deficit Disorder ( ADD ) . Forældre løbende søge at finde behandlinger, som vil hjælpe dem med at klare denne invaliderende tilstand

Om


uopmærksomme ADD er forskellig fra Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( ADHD ) i , at det får barnet til at trække sig tilbage fra at stimulere situationer . Børn med uopmærksomme ADD ikke udviser "hyperaktiv " symptomer , at børn med ADHD show .

Behandlinger


Den bedste behandling for uopmærksomme ADD er en kombination af medicin , adfærdsændring , bistand i akademiske miljøer og uddannelse af de øvrige familiemedlemmer for at interagere med barnet .

Wellness overslag


Et af de bedste måder for familier at hjælpe med at behandle et barn med uopmærksomme ADD er at nærme behandling fra et perspektiv om " Wellness ". Det betyder , at fokus bør være på de stærke sider ved barnet med uopmærksomme ADD .

Trial and Error

Det er sjældent, at læger og familiemedlemmer vil finde en effektiv behandling for barnet med den første behandling kombination, som de prøve. Trial and error af behandlingsmetoder er normalt nødvendigt at finde en behandling, der virker .

forældrekompetencer

Den bedste metoder til behandling af uopmærksomme ADD vil mislykkes , hvis forældrene ikke er uddannet på hvordan man skal behandle barnet . Forældre bør søge disse uddannelser fra sundhedspersonale, som er velbevandret i forældrerollen teknikker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------