Position: sygdoms > medicin >

depression hos ældre og sygepleje intervention

   Depression er en alvorlig lidelse, der berører mere end 15 millioner amerikanere . Depression, især plager de ældre del af samfundet . Tyve procent af amerikanerne i alderen 65 og ældre , der lever på deres egen er deprimeret . For dem, der bor i administrerede plejeinstitutioner , fordobler denne procentsats. Orientering ved plejepersonale og sygeplejersker er afgørende , når diagnosticering og behandling af depression hos ældre

risici


Depression kan gøre underliggende sundhedsmæssige betingelser forværres og føre til en forværring af de samlede sundhedsudgifter , selv i en person, der ellers er sund .

Selvmord Link


The National Institute of Mental Health ( NIMH ) rapporter en dramatisk stigning i selvmord blandt de ældre . Langt de fleste af dem, der har begået selvmord lidt af depression .

Symptomer


vide hvad man skal kigge efter , er vigtig for en omsorgsperson , der tror deres gamle klient kan blive ramt af depression . Nogle klassiske symptomer på depression omfatte en tilbagetrækning fra mennesker og aktiviteter , en længere periode med sorg , og en manglende interesse for ting, de engang havde .

Behandling

Den behandlingsmuligheder til rådighed til bekæmpelse depression spænder fra psykoterapi til daglig medicin . En grundig evaluering af en sundhedspleje udbyder er forpligtet til at fastslå, hvilken type behandling , der vil fungere bedst for den enkelte .

Intervention

Pårørende og plejepersonale , der føler, at deres ældre klient kan lide af depression , bør drøfte situationen med kundens familiemedlemmer, behandlere eller en anden person med ansvar for deres pleje . Plejepersonale og sygeplejersker bør ikke forsinke i at gøre dette , fordi tidlig påvisning og behandling er nøglen til afværge den til tider invaliderende virkninger, depression kan have .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------