Position: sygdoms > medicin >

fiskeolie til nyre smerte

   Fiskeolie er et populært kosttilskud . Ifølge det nationale institut for Health (NIH ) , har flere undersøgelser blevet gjort for at vurdere potentielle fordele af fiskeolie . NIH og National Kidney Foundation give begrænsede oplysninger om den rolle, fiskeolie i behandlingen af IgA nefropati , også kendt som Berger 's sygdom . Et af symptomerne på IgA nefropati er smerter

IgA Nephropathy


Ifølge National Kidney Foundation , IgA nefropati , en almindelig form for glomerulonephritis , er en sygdom, skader nyrerne 's filtrering enheder . IgA protein , der bidrager til at bekæmpe infektion , kan slå sig ned i filtreringen enheder af nyrerne , der forårsager blod og protein til at lække . I sidste ende kan IgA nefropati føre til nyresvigt , og dialyse eller en nyretransplantation kan være nødvendig.

National Kidney Foundation siger , at tegn på IgA nefropati omfatter mikroskopiske mængder blod i urinen , hævelse af hænder og fødder og højt blodtryk . " Smerter i ryggen under ribbenene , øget vandladning ( især om natten ) , træthed , kvalme " er symptomer noteres i en fond artikel med titlen " IgA nefropati. "

Forskning


Målet med IgA behandlingen er at nedsætte tempoet for nyreskader. Ifølge National Kidney Foundation artiklen " Fiskeolie kosttilskud , der indeholder omega 3 -fedtsyrer også bremset nyreskader hos nogle patienter. "
En NIH artikel med overskriften " Omega -3 fedtsyrer , fiskeolie , alfa -linolensyre " hedder det, at "der er modstridende resultater fra flere forsøg på dette område " i forbindelse IgA nefropati . Det er tale om nefrotisk syndrom , en anden nyresygdom "Der er ikke tilstrækkelige pålidelige beviser til at danne en klar konklusion på dette område. "

Fish Oil Bruger


Fiskeolie har været anvendt til at behandle former for smerter end nyresmerter . Det har anti-inflammatoriske egenskaber , der bidrage til at mindske ubehaget . Fiskeolie er et komplekst stof . Der kan være andre mekanismer involveret i dens brug til at lindre smerter .

diskussion

Nyresygdomme kan være livstruende. Det er vigtigt , at enhver klage over nyre smerter eller andre symptomer på nyresygdom bliver undersøgt, diagnosticeret og behandlet af en kvalificeret sundhedspersonale . Nogen videnskabelig dokumentation understøtter brugen af fiskeolie til at behandle nyre smerte . Mere forskning er nødvendig for at bestemme risikoen /fordelene ved at bruge fiskeolie i behandling af nyresygdomme .

Disclaimer

Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af den amerikanske Food and Drug Administration . Denne information er til uddannelsesmæssige formål . Intet forsøg på at diagnosticere , behandle , helbrede eller afbøde nogen betingelse . Se en kvalificeret læge til sundhedsmæssige betænkeligheder.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------