Position: sygdoms > medicin >

hvad betyder kronisk bøvsen betyde?

   Unge kan være uenige , men kronisk bøvsen er et problem . Det er pinligt for den person , der gør det , og det kan være kvalme for alle inden for hørevidde . Kronisk opstød undertiden foreslår en sygdom i tarmen , men ofte er det bare et tegn på at du sluger for meget luft

Betydning


Kronisk opstød gør sociale situationer , såsom middage og fester ubehageligt . Det kan medføre frustration og bekymring , at noget er galt .

Identifikation


opstød under eller efter et måltid er normal , efter University of Maryland Medical Center . Hyppige opstød før et måltid eller mellem dem , dog er det ikke.

Årsager


Kronisk opstød ofte resultater fra den person, synke for meget luft . Det kan også skyldes en forstyrrelse af mave- tarmkanalen , såsom gastroøsofageal reflukssygdom eller gastritis , efter University of Maryland Medical Center .

Overvejelser

Mennesker med gastroøsofageal reflukssygdom kan vælge kirurgi for at lindre deres symptomer , men , at kirurgi kan forårsage opstød forfra . Ifølge University of Maryland Medical Center , gas-bloat syndrom er en komplikation af GERD-korrigere kirurgi .

Forebyggelse /Solution

Ifølge Mayo Clinic , folk der bøvser ofte kan reducere problemet ved at spise og drikke langsomt , så man undgår kulsyreholdige drikkevarer ( især øl ) , ikke tyggegummi og slik og ikke at ryge. Folk , der bærer falske tænder , bør sikre, at de passer korrekt , dårlig montering tænder kan forårsage en person til at sluge luft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------