Position: sygdoms > medicin >

hvad er årsagerne til ukontrolleret blodsukkerniveauet ?

   Ukontrolleret blodsukkerniveauer forekommer , når kroppen er i stand til på passende vis forvalte glukosemetabolismen og /eller insulin produktion . Når dette sker , kan en persons blod sukker stiger over eller falder under det normale interval for en rask person

Fakta


Ifølge den amerikanske Diabetes Association ( ADA ) , 5,7 millioner mennesker i USA har diabetes og ikke kender det .

Prediabetes


ADA data tyder på, at 57 millioner mennesker i USA har denne betingelse . Du betragtes prediabetic når du har blodsukker , der ikke har nået det punkt, diabetes , men er konsekvent højere end niveauet i en normal person .

Diabetes


Diabetes er opdelt i type 1 og type 2 . Type 1 diabetes er forårsaget af den person, immunsystem ødelægger kroppens insulin-producerende celler . Uden insulin kan kroppen ikke effektivt nedbryde glucose. Type 2 -diabetes normalt begynder med en gradvis stigning i kroppens insulinresistens . Over tid , til sidst kroppen ophører med at producere insulin .

Hypoglykæmi

Hypoglykæmi ( lavt blodsukker ) er en fælles begivenhed blandt dem med diabetes . Det kan ske som et resultat af at give for meget insulin , eller ikke spiser nok .

Overvejelser

Ukontrolleret blodsukkerniveauet over længere perioder kan skade kroppens vitale organer . Derfor , hvis du har problemer med forhøjet blodsukker , skal du regelmæssig overvågning og styring af din læge og andet sundhedspersonale med henblik på at minimere komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------