Position: sygdoms > medicin >

hvad er årsagerne til ukontrolleret glucose niveauer ?

   Ifølge den amerikanske Diabetes Association ( ADA ) , ukontrolleret glukose ( sukker ) niveauer påvirke millioner af mennesker i USA . Der er en række årsager til ukontrolleret blodsukkerniveauet , men de har alle centrum på kroppens manglende evne til effektivt at behandle glucose og /eller producere insulin

Hypoglykæmi


Hypoglykæmi opstår, når en persons blodsukker falder for lavt . En almindelig årsag er , hvad der betegnes som en insulin reaktion ifølge ADA . Hvis en diabetiker person gives for meget insulin , kan en insulin reaktion forekomme .

Pre-diabetes


Pre-diabetes sker , når en persons blodsukkerniveau er hævet over normalt, men ikke på et niveau højt nok til at blive betragtet diabetiker. ADA anslår , at 57 millioner mennesker i USA har forstadier til diabetes .

Diabetes


Diabetes er en sygdom relateret til glukose intolerance , hvilket resulterer i høje blodsukkerniveauer . Type 1 diabetes er forårsaget af ødelæggelsen af pankreatiske betaceller , der producerer insulin . Type 2 -diabetes er typisk karakteriseret ved insulinresistens , som kan udvikle sig til den tilstand af svigt af bugspytkirtlen til at producere insulin .

Risikofaktorer

Forebyggelse af diabetes er den bedste måde at undgå ukontrolleret blodsukker . Ifølge den ADA , diabetes risikofaktorer omfatter fedme , præ-diabetes , familiær disposition , stillesiddende livsstil , højt blodtryk , højt kolesteroltal , og som har svangerskabsdiabetes under graviditeten

Overvejelser

Nøglen til at undgå langsigtede komplikationer af ukontrolleret blodsukkerniveauet er at fokusere på forebyggelse , samt stram diabetes kontrol . Dette omfatter at opretholde en sund legemsvægt og regelmæssig motion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------