Position: sygdoms > medicin >

hvad er de behandlinger af en blokeret vene forårsager hævelser i anklen ?

   Et blokeret vene i benet årsagerne kraftige hævelser og smerter i anklen , fod og ben . Heldigvis er der en bred vifte af behandlinger for en blokeret vene i benet eller ankel

Identifikation


Et blokeret vene i anklen er typisk forårsaget af dyb venøs trombose , som er en blodprop , der danner inde i venen . Dyb venøs trombose er særlig udbredt i venerne i benet .

Effekter


Når en blodprop former i benet , det forstyrrer strømmen af blod tilbage til hjertet . Da blodet begynder at indsamle , det forårsager betydelig hævelse i ankel og fod .

blodfortyndende medicin


Den første behandling for en blokeret vene indebærer anvendelse af en antikoagulerende medicin , såsom heparin . Den medicin administreres via IV eller injektion , og dens mål er at fortynde blodet nok til at bryde op blodprop .

Trombolytika

Hvis blodprop har været til stede i mindre end 48 timer, kan læger bruger trombolytisk medicin , der arbejder for at opløse blodpropper . Men , ifølge Merck. com , denne behandling er ikke effektiv på blodpropper efter 48 timers dannelse .

blodprop filter

Hvis blodprop ikke kan opløses eller fjernes , kan lægerne kirurgisk placere et filter inde i ringere Vena cava , den store blodåre mellem benene og hjertet . Målet med dette filter er at samle alle blodpropper , der bliver løst og bevæge sig mod hjertet eller lungerne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------