Position: sygdoms > medicin >

hvid tunge vs drossel

   Hvid tungen er en uinteressant , muligvis smertefuld overfladebehandling af snavs , bakterier og døde celler på tungen . En af de mere almindelige årsager til tilstanden er svampeinfektion i munden , en gær infektion , også kendt som candidiasis

Du skal bruge: .
Lean Meats
. Sojaprodukter .
Æg.
Mejeriprodukter.
Nødder.
5HTP ( med okay fra din læge ) .

Symptomer


Hvid tungen kan være ledsaget af dårlig ånde , smerter på tungen , tab af smag og en sygelig udseende tungen . Symptomer på svamp kan udvikle pludselig og omfatter cremet hvid læsioner på tungen , kinder eller gane .

Årsager


Hvid tunge er karakteriseret ved en inflammation af tungen . Det kan være forårsaget af dehydrering , overdreven indtagelse af alkohol, eller mere alvorlige faktorer som drossel , oral lichen planus ( en auto-immun sygdom ) , og leukoplakia , som kan være forstadier til kræft . Trøske og lignende infektioner er forårsaget af en svækket immunforsvar .

Risiko


Thrush og andre årsager til hvid tungen normalt er harmløse . Dog kan den betingelse angive et alvorligt problem , som diabetes , kræft eller aids . Det kan være farligt , hvis du har et svækket immunforsvar og drosler spreder til spiserøret eller tarmene .

Forebyggelse

Drik masser af vand . Drik ikke for meget alkohol eller røg . Prøv at trække vejret gennem næsen , mens du sover. Thrush kan forebygges ved at undgå fødevarer med højt indhold af sukker og gær .

Behandling

Børste dine tænder mindst to gange, og tandtråd ¨¦n gang om dagen vil sandsynligvis hjælpe slippe af med hvid tunge . Gurgle med saltvand også er nyttigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------