Position: sygdoms > medicin >

hvordan du fjerner pletter fra fingernegle

  Både pinligt og uhygiejniske udseende , bejdset finde vej til dine negle på en række måder . Rygere kan samle gule pletter fra nikotin . De, der konsekvent bærer mørke neglelak kan opdage en plet under neglelak , når de fjerner det . Uanset hvad årsagen er, skal disse pletter fjernes . Flere metoder skal hjælpe dig med forvise disse pletter og gør dine negle ser rene igen

Du skal bruge: .
Citron
Bordsalt .
Olivenolie.
Ren klud .

3 procent brintoverilte .
Tandbørste .
Hvid tandpasta .
Emery bord .1 .
Skær en skive citron og pres saften på din farves negle . Det kan hjælpe at holde en skive citron på dine negle eller dyp fingrene i en kop ufortyndet citronsaft . Lad dine negle i blød i et til to minutter, før skylning hænderne med rent vand .
2 .
Bland bordsalt og olivenolie til en tyk pasta og anvende den til dine negle med en ren klud . Skrub dine negle med pasta til at fjerne pletter og skyl med rent vand .
3 .

Bland 3 procent brintoverilte med vand i lige store dele . Dyp dine farvede negle i opløsningen , og lad dem trække i et minut . Skrub dine negle med en gammel tandbørste og skyl med rent vand .
4 .
Rub hvide tandpasta hele farves neglene at dække dem . Tillad tandpasta til tørre , inden at tørre den væk med en ren , fugtig klud .
5 .
forsigtigt sand væk farvede områder med en smergel bord . Vær forsigtig med ikke at sand væk for meget eller for at gøre dette for ofte , da det vil svække dine negle .

gode råd og advarsler


 • Hvis disse pletter er fra rygning og vender tilbage , enten stoppe med at ryge eller bære handsker for at forhindre pletter .
 • For tilbagevendende pletter , der ikke fra at ryge , så tal med din læge om mulige årsager og løsninger , som det kunne være en svampe problem .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------