Position: sygdoms > medicin >

hvordan man bruger DMSO til Achilles tendonitis

  DMSO , eller dimethylsulfoxid , er et træ biprodukt , der anvendes som en industriel styrke rengøring sammensatte . I 1961 opdagede Dr. Stanley Jacob det at have helbredende egenskaber, da han var leder af organtransplantationer på Oregon University 's Health Sciences i Portland . DMSO nu kommer i cremer , lotions og geler til hud ansøgning . Achilles senebetændelse opstår, når akillessenen , der forbinder hælen til lægmusklen , bliver betændt fra skade . DMSO er en anti-inflammatorisk , der anvendes i senebetændelse behandling .

Du skal bruge: .
Helsekost eller urtemedicin butik
DMSO creme , lotion eller gel .


1 .

Gå til din lokale helsekost eller urtemedicin butik for at købe DMSO . Anmode om litteratur , de kan have på cremer .
to .
Læs og følg vejledningen om, hvordan man anvender de DMSO . Instruktioner fortælle dig at anvende og gnide creme eller lotion i smertefulde område tre til fire gange om dagen .
3 .
Reducer antallet af ansøgninger hver dag som smerter aftager . Du kan føle let varme eller stikken i ansøgningen området . Du kan også opleve en hvidløg smag i munden .

gode råd og advarsler


 • Rest benet med senebetændelse at undgå yderligere skade på senen . Løfte benet for at mindske hævelse og anvende is i 15 til 20 minutter flere gange om dagen for at mindske smerter og spasmer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------