Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan hjælpe trætte ben

  En af de førende årsager til ømme , trætte ben er dårlig cirkulation . Dette er fælles for mennesker, der arbejder stående på deres fødder hele dagen . En god måde at komme i omløb på vej ind i dine ben igen er motion og strækker de muskler , efterfulgt af en blød i lunkent vand

Du skal bruge: .
Sturdy stol
. Badekar .
Varmt vand .
Epsom salt .


1 .
Stræk benene først . Brug stolen for støtte , at holde det ene ben foran det andet , og forsigtigt læne dig frem , der strækker sig kalvene en ad gangen .
2 .
Tag en tur . Dine muskler er varme nu , så en tur får cirkulation i gang i benene igen . Forsøg ikke at gøre for meget , vil bare en let tempo i ti minutter hjælpe med at få blodet pumpe .

3 .
Kør en varm , men ikke varmt , bad med lige nok vand for at dække dine ben . Tilføj 1 /2 kop Epsom salt til vandet og rør med hånden for at opløse . Sidde i vandet , at lade dine ben sættetid indtil musklerne føle sig afslappet . En hot tub er et godt alternativ , hvis du har en til rådighed for dig .

gode råd og advarsler


 • Mangel på kalium kan forårsage kramper i benene , så spiser en banan til op dit indtag af dette vigtige næringsstof .
 • Hvis dine ben er ømme på grund af overdreven motion , vekslende koldt og varmt vand med en aftagelig brusehoved vil hjælpe .
 • Må ikke ignorere kroniske smerter , se en læge , hvis symptomerne ikke bliver bedre eller hvis de forværres .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------