Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan slippe af med bumser i næsen

   Hvis du er ligesom mig , hader du får bumser i næsen . Her er nogle skridt til at følge for at slippe af med den bums eller bumser hurtigere og nemmere end før

Du skal bruge: !
Neosporin
. Triple Antibiotic Cream .
Q-Tip .
Vat .

Bactroban .
Vaskeklud .
Peroxid .


1 .

Grab en vaskeklud og fyld vasken fuld af varmt vand . I blød vaskeklud i det varme vand og derefter anvende vaskeklud til din næse. Også en anden god ide er, hvis du koge vand på din brændeovn og stå over det , og ånde i damp . Dette vil dialate porerne i næsen . Det samme sker, når din alt for varmt og du sveder , dine porer åbne op for at slippe af varme .
2 .
Når du har gjort en del af første trin 1 , tager et lommetørklæde og tørre næsebor du har bums problemer med . Tørretumbleren jo bedre . Men hvis du allerede har en løbende næse , ikke ærgre , bare få det så tør som muligt .
3 .
Tag dit q-tip og sætte Neosporin på enden . HVIS du er allergisk over NEOSPORIN , neomycin , eller tredobbelt antibiotisk creme ( TAC ) IKKE gøre dette ( i stedet bruge polymyxin ) Triple antibiotisk salve har Neomycin , polymyxin og Bacitracin i det . Hvis du allergisk over for nogen af dem , skal du ikke bruge dem !

4 .
Sæt Neosporin eller TAC'en direkte på din bums i næsen . Hvis du har en løbende næse , tage en vatpind og anvende en betydelig del af Neosporin eller TAC og sætte den op næsen over bums . Igen , tørretumbleren du har indersiden af næsen , vil bedre din karvæv absorbere cremen . Hvis du virkelig at have alvorlige problemer købe nogle Bactroban og bruge det på nøjagtig samme måde .
5 .
Anvendelse af medicin før sengetid er at foretrække , men ikke påkrævet . Kontroller, at du ikke er allergisk over for noget medicin , før du bruger . Altid konsultere din læge før du gør noget, som du mener kan være skadeligt for dit helbred og velbefindende . Hvis du har noget værre end en almindelig bums , bedes du kontakte din læge før administration .
6 .
Picking næsen er antallet en måde at få næsen infektioner . Hvis du er nødt til at vælge din næse , gælder nogle Peroxid på en Q-tip til at rengøre området efter-afdelinger .
7 .
bedes kommentere enhver erfaren retsmidler , som du har prøvet ( der har arbejdstimer). Og som altid , bedes du rate min artikel 5 stjerner ! Tak , og jeg ønsker dig det bedste ! : )
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------