Position: sygdoms > medicin >

hvordan man underviser insulinindsprøjtninger via internettet

  Internettet har åbnet for helt nye verdener af læringsressourcer . Hjælpe folk med kroniske sygdomme bedre at forstå og håndtere deres sygdomme er et område, hvor online-undervisning kan virkelig gøre en forskel i folks liv . Uanset om du er en sundhedsperson , diabetes pædagog , eller blot en bekymret og vidende person , der er en række måder , du kan dele insulin injektion instruktioner , tips og strategier via internettet

Du skal bruge: .
Computer .
Videokamera eller kamera-aktiveret mobiltelefon ( ekstraudstyr) .


1 .

Skriv en trin -for-trin tutorial med detaljerede illustrationer eller fotografier og sende det online . Mange gratis information websites som eHow skabe en platform for at dele din viden med dem , der mest brug for det .
2 .
Film en video , eller har en anden film, du demonstrerer insulin injektionsteknik , og uploade den til YouTube . Hvis et billede siger mere end tusind ord , en video 's millioner værd . Nogle mennesker er visuelle elever , der klarer sig bedst , når de kan efterligne , hvad de ser en anden gør . Dette gælder især, når det kommer til injektion teknikker, som kan være svært at forklare , men nemmere at demonstrere .
3 .
Opret en instruktions kursus hjælp af software som Adobe Captivate eller Formulering Engage . Ud over at indarbejde tekst , fotos , illustrationer og video , kan du tilbyde interaktive quizzer for at teste elevernes viden , og få øjeblikkelig feedback , hvis dele af dine instruktioner er forvirrende eller misvisende .

4 .

Tilbuddet one- on-one support via e-mail . Angive en adresse , hvor folk kan sende spørgsmål eller bekymringer. Hvis du vælger at tilbyde denne tjeneste , skal du sørge for at tjekke din e-mail -konto regelmæssigt , og hvis nogen er har problemer med en insulin indsprøjtning , de normalt ikke har meget tid til at vente på et svar
5 .
Hyppige blogs og fora dedikeret til diabetes at se om du kan besvare spørgsmål , yde støtte , eller dele tips .

gode råd og advarsler • Sørg for oplysninger, som du indlæg indeholder en erklæring om ansvarsfraskrivelse , at folk altid bør konsultere deres læge , før du foretager ændringer i deres insulin , eller hvis de er i tvivl om de oplysninger, du præsenteres . Den sidste ting du ønsker, er for nogen at gå glip af eller forkert injicere , fordi de misforstod en del af dine instruktioner .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------