Position: sygdoms > medicin >

hvordan tar påvirker kredsløbet ?

   Tjære er en skadelig gift i cigaretter , marihuana , asfalt , kul og koks værker . Tar ind i lungerne gennem åndedræt og hjertet gennem kredsløbet. Tjære vender lungerne sorte , ødelægge lungevæv , den mest sarte væv i det menneskelige legeme . En lunge beskadiget af inhaleret tjære udslip mindre ilt i blodet , som stammer hjertekamrene af hjertet . Kronisk pulmonal hypertension og obstrueres lungevæv er endelig fatale

Fakta


Den Centers for Disease Control ( CDC ) rapporterer, at tjære fra cigaretrygning er den hyppigste årsag til forebygges sygdom og dødsfald i USA . Den Surgeon General gennem CDC rapporter 5. 500 tusind dødsfald som følge af hjerte-kar- , hjerte -og karsygdomme , som følge af cigaretrygning 1995 til 1999 . I orden, er de førende dødsårsager i USA hjertesygdomme , kræft , cerebrovaskulær sygdom og kronisk obstruktiv lungesygdom . KOL , den fjerde hyppigste dødsårsag i USA , er direkte relateret til cigaretrygning , der er størst blandt hvide timelønnede .

lymfesystem


Wild Iris Medical Education forklarer , at det lymfatiske system er en del af kredsløbet. Tjære toksiner i lungerne og kredsløbssygdomme påberåbe sig en immunrespons , som forårsager produktion af lymfocytter og hævelse af væv . Lymfesystemet forårsager hævelse og transporterer antistoffer til lymfeknuder at bekæmpe tjære kræftfremkaldende stoffer. Hvis lymfocytterne ikke lykkes at ødelægge det kræftfremkaldende , kan lymfeknuder bliver lokaliteter af sekundære tumorer . En kompromitteret lymfesystemet forringer kroppens evne til at bekæmpe infektioner .

cigaretrøg


Røg fra slutningen af en brændende cigaret er mere farlig end den, der indåndes af rygeren , fordi mindre partikler tjære fra slutningen af den brændende cigaret gå mere dybt ind i lungerne , i henhold til NIH tjære og toksicitetsundersøgelser. Tjære skader hjertet og det kardiovaskulære system . Dårlig gasudveksling forårsager arterierne i lungerne til at snøre ( pulmonal hypertension ) , og lavt iltindhold i blodet reducerer evne til højre hjertekammer af hjertet til kontrakten . Den inflammatoriske reaktion på lungeskade indleder produktionen af overskydende hvide blodlegemer gør blodpropper mere tilbøjelige til at danne øger risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald . Rygning stivner højre hjertekammer , som kan få det til at calcify og føre til hjertesvigt . Wild Iris uddannelse forklarer , at inhaleret tjære når hjernen gennem kredsløbet ti sekunder efter den er inhaleret . Tjære fra tobaksrøg transporteres af kredsløbssygdomme binder sig til andre organer i kroppen .

Kultjære

Occupational Safety and Health Administration lister stenkulstjære som et sandsynligt kræftfremkaldende for mennesker . Environmental Protection Agency ( EPA ) nationale prioriteringer, List ( NPL ) lister 46 steder , hvor stenkulstjærecreosot , kultjære og kultjærebeg er blevet fundet for føderale oprydning . Undersøgelser af medarbejderne udsat for stenkulstjære rapport 21 % har øget diastolisk blodtryk . Stenkulstjære afvikler i lipid-rige væv . Kultjære metabolitter passerer placenta . Arbejdstagere udsat for stenkulstjære i industrielle miljøer lide øget risiko for kræft i hud, lunge , bugspytkirtel , nyre , scrotum , prostata , rektum , blære , og det centrale nervesystem .

kroniske lungesygdomme lungesygdom

Wild Iris Uddannelse KOL detaljer virkningerne af inhalere tjære og andre giftstoffer fra cigaretter , asfalt eller afbrænding af kul . Luften bliver fanget i lungevæv ødelagt af beskidte sorte tjære , skaber en forhindring . Nogle af de beskadigede sække i lungerne fyldes med væske og er kronisk blokeret. Kronisk bronkitis , eller kronisk obstruktiv lungesygdom lungesygdom , er ekstremt smertefuldt . CDC KOL dødeligheden rapporter om, at rygning tegner sig for 80-90 % af kronisk obstruktiv lungesygdom og er en af de førende årsager til hjertesygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------