Position: sygdoms > medicin >

ny behandling af svampeinfektioner bihulebetændelse

   Svampe bihulebetændelse er en form for sinus infektion forårsaget af svampevækst i sinus hulrum . Nyere behandlinger er under udvikling , der viser løftet om at have mere vedvarende effekter

Typer


Der er fire typer af svampeinfektioner . Svampeinfektion bold infektion er en vækst af svampe i kinden sinus . Allergisk svampe bihulebetændelse er den mest almindelige type , og er udløst af fælles svampe i miljøet . Akutte og kroniske invasive bihulebetændelse inddrage omsiggribende vækst af svampe i bihulerne og omgivende knogle .

Fungal Ball Behandling


Ifølge Dr. Dan Carothers med den amerikanske Rhinologic Society , den seneste procedure for at helbrede svamp bolden behandling er endoskopisk sinus kirurgi . Dette er en minimalt invasiv procedure , der bruger en tynd endoskopisk rør til ind gennem næsen og fjern svampevækst .

Allergiske Svampenes Behandling


Allergisk svampe bihulebetændelse er mere vanskeligt at permanent helbrede , fordi formene , der udløser den, er fundet i boliger og bygninger . Endoskopisk kirurgi er brugt til at fjerne svamp vækster , men en gentagelse af de vækster er sandsynlig, ifølge den amerikanske Rhinologic Society . Eliminering eksponering for skimmelsvampe helt vil stoppe infektionen kommer igen.

Akut og kronisk Behandlinger

Akut og kronisk svampe bihulebetændelse kan være dødelig og findes ofte hos personer med svækket immunforsvar . Behandlinger omfatter kirurgi og anti-svampe medicin .

Advarsel

ignorere symptomerne på sinus infektioner kan give smitten kan sprede sig til knoglen eller øjne . I svære tilfælde af bihulebetændelse , kan permanent blindhed eller død forekomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------