Position: sygdoms > medicin >

om rehabiliteringscenter dopingtest

   Test af lægemidler er rutine praksis på rehabiliteringscentre , og de fleste centre administrere deres test i en formel måde for at be-eller afkræfte afholdenhed under hele behandlingen programmet . Mens test af lægemidler praksis på centrene kan variere lidt, de fleste følger en tilsvarende protokol

Hvornår kan du forvente dopingtest


Drug rehabiliteringscentre administrere en første gang narkotika-test i løbet af den første eller andet besøg til at etablere en baseline niveau af stoffer i kroppen . Efter den første test , vil yderligere testning forekomme tilfældigt , eller når rehabilitering rådgiver mener testen er nødvendig . Det er meget usædvanligt, at et individ modtager forvarsel om en narkotika-test anmodning .

Administration af dopingtest


Langt de fleste af rehabiliteringscentre administrere observeret urin analyse ( UA ) tests , hvilket betyder, at en uddannet tekniker , det samme køn som den enkelte bliver testet , vil komme ind i badeværelset under testen at iagttage og bekræfte, at snyd ikke forekommer . Også , narkotika-test kopper have en temperatur strimler på den side at sikre, at de fremlagte urinen ved normal kropstemperatur og er ikke blevet fortyndet med nogle andre flydende eller bragt ind udefra .

Administration af juvenil dopingtest


Behandling centre i at unge er ikke tilladt at observere UAS , men der er generelt en streng protokol i stedet for at sikre gyldigheden af modellen . For eksempel vil en ungdom blive bedt om at fjerne alle elementer fra lommerne samt jakker og overskydende tøj . Han kan blive bedt om at vende sine lommer og pad sig ned , mens overholdes . Generelt er unge kunder anmodes om at afstå fra at vaske hænder eller rindende vand på badeværelset , indtil urinprøve er blevet vendt i.

Kom Resultater

Mange rehabiliteringscentre har prøvekopper , som øjeblikkeligt test urinen for stoffer. Det kan spare penge , fordi kun positive resultater vil blive sendt til et laboratorium for yderligere undersøgelser for at bestemme specifikke stof og beløb findes i kroppen . Centre , der ikke har instant kontrol skal sende alle prøver til et laboratorium , og resultaterne kan ikke være kendt for to til syv dage .

Hvad testes ?

Det kan være umuligt at fastslå præcist , hvad der bliver testet , når en urinprøve er fastsat , fordi protokoller kan variere og enkelte kan gives en anden type test . Mange centre som standard en multi-panel narkotika-test , der er standard for dem , men de kan anmode et laboratorium til at gøre mere eller mindre test .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------