Position: sygdoms > medicin >

retsmidler for hævelse i det indre øre

   Indre øre hævelse kan være en smertefuld problem at håndtere. En hævede indre øre kan være forårsaget af en række ting , herunder infektion eller sinus flare ups . Heldigvis er der et par enkle løsninger , der kan hjælpe med at behandle hævelse og smerte af en opsvulmet indre øre

Anvend Varme


En varm komprimere er den enkleste behandling for de fleste typer af hævelse , og det virker effektivt for indre øre hævelse også . Påfør en varm vaskeklud eller varmepude indstillet på mellemlang til de berørte øre hver par timer . Dette vil hjælpe lindre smerter , mindske hævelse og eventuelt løsne op for blokering fanget i øret , der kan forårsage hævelse .

Medicin


Under en anti-inflammatorisk smertestillende vil også hjælpe genopleve ømme ører . Prøve at tage en smertestillende med ibuprofen , som vil bidrage til at mindske hævelse og lette smerter . Tag som instrueret og ikke nogensinde overstiger anbefalede dosering. Brug den varme komprimere efter at have taget medicin for at falde yderligere symptomer .

Naturmedicin


Prøv en helt naturlig afhjælpe at lindre symptomerne . En populær en er at bruge et par dråber af hvidløg saft i øret . Du kan købe hvidløg juice på de fleste dagligvarebutikker . Du kan også prøve at droppe i et par dråber af hvide eddike til at hjælpe med at opklare infektion og hævelse . Basil juice kan også hjælpe og kan findes på de fleste helsekost butikker . Et par dråber varm olivenolie kan hjælpe så godt . Må ikke bruge alle de behandlinger på én gang , hvis man ikke virker for dig , skal du blot gå videre til den næste.

Medicinsk Hjælp

Se din læge . Hvis du har indre øre hævelse , som varer i mere end fire eller fem dage, eller har du igen forekommende indre øre hævelse , bør du kontakte din læge . Det kan være et tegn på en dårlig infektion eller underliggende sundhedsproblem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------