Position: sygdoms > medicin >

svampeinfektion næse infektion

   En svampeinfektion næse infektionen vides medicinsk som svampe bihulebetændelse eller en svampeinfektion sinus infektion . Der er et par forskellige typer af svampeinfektioner , selv om de alle er forårsaget af eksponering over for forskellige typer af svampe

Typer


Der er fire kategorier af svampe bihulebetændelse . svampe bold , allergiske , og akut eller kronisk invasive bihulebetændelse . Hver af dem er forårsaget af udsættelse for visse typer af svampe , som derefter vokser i sinus hulrum .

Fungal Ball


Fungal bolden bihulebetændelse er , når en vækst , eller bolden , af svampe vokser i maksillære sinus hulrum . Dette er sinus bag kinderne , der støder op til ethmoid bihuler .

Allergiske Svampenes Bihulebetændelse


Allergisk svampe bihulebetændelse ligner svampe bolden . Men en masse af svampe er ikke årsag til symptomerne . Svampe forårsager betændelse eller polypper i bihulerne , hvilket resulterer i vanskeligheder dræning slim . Det er sværere for helt at helbrede end svampe bold på grund af svampe i miljøet, som kan gentagne gange forårsager infektionen til at blive gentaget .

Akut og kronisk invasive Bihulebetændelse

Akut og kronisk invasive bihulebetændelse er mere alvorlig og kan være dødelig . De svampe vokser i bihulerne og omgivende knogle . Den akutte form udvikler sig meget hurtigt , mens den kroniske udvikler mere gradvist .

Behandling

Fungal bihulebetændelse skal behandles for at helbrede . Minimalt invasiv kirurgi og antibiotika kan anvendes i svampe bold og allergiske bihulebetændelse . Flere invasiv kirurgi og antimykotika anvendes til behandling af invasive typer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------