Position: sygdoms > medicin >

tegn og symptomer på en tomat salmonella udbrud

  

Du skal bruge:
Lemon
. Bordsalt .
Olivenolie.
Ren klud .
3 procent brintoverilte .
Tandbørste .
Hvid tandpasta .
Emery bord .

Salmonella bakterier er normalt findes i tarmen af visse fugle og krybdyr . Det betyder ikke forårsage sygdom af dens normale vært . Men når bakterierne uheld indført i fødevareforsyningen , kan de hurtigt formere sig og inficere mange mennesker . Fødevarebårne udbrud fra Salmonella bakterier normalt indebære en form for mad , men mange mennesker bliver syge med tegn og symptomer på salmonellaforgiftning ( salmonellose ) .

punktkilder Outbreak


I et udbrud som følge af Salmonella , du normalt har en række personer med lignende symptomer som alle har spist en type af fødevarer. For eksempel kan du have 100 mennesker i 30 stater , der alle blev syg kort efter at have spist tomater fra en gård . Når alle de syge mennesker spiser en slags mad , kaldes det en punktkilde udbrud .

PFGE Mønstre


Puls field gel elektroforese ( PFGE ) er et laboratorium, teknik , hvor stammer af Salmonella eller andre bakterier , der er sammenlignet . Lignende mønstre i resultaterne tyder på, at stammer er relaterede, eller at det er de samme stamme . Lignende PFGE mønstre fra folk med lignende Salmonellose symptomer tyder på et udbrud .

Salmonellose Symptomer


salmonellose er det faktiske fødevareforgiftning forårsaget af toksiner løsladt fra Salmonella bakterier som de inficerer tarmene . En person, der lider af Salmonellose vil opleve blodig , vandig diarré . Den person vil også opleve mavesmerter eller kramper .

Salmonellose Skilte

En person , der lider af Salmonellose vil også have en feber som følge af infektionen . Ud over de feber , vil en person med Salmonellose har en elektrolyt ubalance og dehydrering som følge af diarré .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------