Position: sygdoms > medicin >

tegn og symptomer på svineinfluenza hos svin

   I 2009 H1N1 influenza pandemi bragt frem i forreste linje i forhold mennesker og dyr aksjer influenza-virus samt andre organismer . Det er teoretiseret af epidemiologer på Centers for Disease Control og Forebyggelse , at 2009 H1N1 -virus blev første gang til stede hos svin og derefter videre til mennesker . Flere tilfælde af svin at være inficeret med virus er siden blevet opdaget . Meget gerne i mennesker , influenza hos svin har lignende respiratoriske tegn og symptomer . Anerkende disse tegn og symptomer er vigtigt for at begrænse spredningen af influenza i besætninger af svin .

Feber


Fever er et typisk symptom på influenza hos et dyr , at kontrakterne det . Feberen er resultatet af immunsystemet respons mod infektion. Men i modsætning til med mennesker , er det umuligt for en gris at fortælle sin ejer , at den har en feber . Dette er grunden til svin vurderes for deres opførsel . Svin med feber , vil blive sløv , vil

Hoste


Svin hoste , men hoste vil lyde noget som et menneske hoste . Det vil ligne et nys eller en fnys . Dette skyldes, at svin mangler menneskelige stemmebånd , der giver mennesker den særprægede lyd af en hoste .

appetitløshed


Svin smittet med influenza vil være tilbøjelige til ikke at ville spise sammen med deres andre symptomer . Selv om det er svært at overvåge individuelle svin i en besætning , bør svin der tilsyneladende sløv og ses hoste skal overvåges for yderligere symptom på manglende appetit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------