Position: sygdoms > medicin >

Årsagen til morgen svimmelhed & kvalme

   Kvalme og svimmelhed kan være forårsaget af mange ting . Selv om kvalme og svimmelhed ikke er normalt alvorlige, er det vigtigt at holde godt hydreret og kontakte en læge , hvis din tilstand forværres

Mulige årsager


Der er mange mulige årsager til morgen svimmelhed og kvalme , herunder morgenkvalme , migræne , køresyge , at komme op for hurtigt , dehydrering og influenza .

graviditetskvalme


Morgenkvalme , der involverer kvalme og opkastning , ofte sker inden for de første trimester af graviditeten på grund af en stigning i hormonerne. Selv om det kan forekomme på ethvert tidspunkt af dagen , det sker hyppigst i morgen .

Home Behandling


Drikke klar væske , hvis du er svimmel eller kvalme , og undgå pludselige ændringer i kropsholdning . Spis små mængder af kedelig mad , som crackere .

Advarsel

Søg lægehjælp straks, hvis du har feber over 101 grader F , brystsmerter , blod i dit opkast , en stiv nakke , eller hvis du har lidt et hoved skade .

Diagnostic Tests

Hvis du oplever svær kvalme eller svimmelhed , kan din læge for blodtryk tests , MRIs , neurologiske tests , urinanalyse og abdominal røntgenbilleder for at udelukke alvorlig sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------