Position: sygdoms > medicin >

D-vitamin for Parkinsons sygdom

   Parkinsons sygdom , også kendt som PD , har fire vigtigste symptomer : Bæven i ens ben , arme , ansigt og kæbe , lemmer og krop , der er stive , langsomme bevægelser og forringet koordination og balance . Forskning er blevet udført for at kigge på virkningerne D-vitamin kan have på Parkinsons sygdom

vitamin D


D-vitamin kan foretages i kroppen fra sollys og kan også komme fra fødevarer og kosttilskud . Mælk og de fleste mejeriprodukter er beriget med vitamin D.

Vitamin D Blood


En undersøgelse i Archives i Neurologi foreslår personer , der lider af Parkinsons kan have " lavt indhold af D-vitamin " Patienter med Parkinsons og Alzheimers og voksne i samme alder blev undersøgt . Personer med Parkinsons sygdom havde et lavt indhold af vitamin D.

Mangel på D-vitamin


Den undersøgelse, udført af forskere ved Emory University , tyder ikke på D-vitamin kan forhindre Parkinsons sygdom . Undersøgelsen viser også, det er ikke bevist , at have et lavt niveau af D-vitamin er årsag til Parkinsons sygdom .

Bone Tab

Mange patienter, der har Parkinsons sygdom kan også være i risiko for osteoporose . Der mangler forskning på D-vitamin og dens indvirkning på knogler metabolisme i patienter med Parkinsons sygdom .

Future Research

Yderligere forskning er nødvendig for at afgøre, om D-vitamin kan forebygge Parkinsons sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------