Position: sygdoms > medicin >

aids-behandling hindringer for omfattende pleje

   AIDS /HIV-behandling barrierer for omfattende sundhedspleje varierer , især i henhold til land versus bymiljøer . Personer med lever med aids, står over for en social stigmatisering , der skaber diskrimination og frygt

Sprog


Sprogbarrierer til behandling omfatte manglende evne til at kommunikere med behandlerne. Et billedsprog system hjælper med omfattende pleje for at lære handicappede , nonnative sprog højttalere , og folk ude af stand til at tale på egne vegne .

Uforsikrede


Omkring en fjerdedel af befolkningen diagnosticeret med AIDS er uforsikrede . " Det udiagnosticeret befolkning er mere sandsynligt, at ikke-forsikrede personer af farve , afhængige af offentlig bistand , smittet ved seksuel kontakt , og forelægge skadestuer og samfund klinikker , " siger Ms Jennifer Kates , Vice President og direktør for HIV -politik på Kaiser Family Foundation .

Manglende Transport


landlige omgivelser ofte opleve barriere for adgang til sundhedspleje på grund af manglende offentlig transport , eller mangel på ledige sundhedsklinikker .

Stigma

I mange lande , der lever med aids skaber en frygt for forskelsbehandling . Dette medfører mange AIDS- ofre til ikke at afsløre deres tilstand , når de søger behandling .

Diskrimination

Provider forskelsbehandling kræver henvendelse juridiske fortalere . Borgerlige rettigheder håndhævelse håndterer denne barriere til omfattende AIDS-behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------