Position: sygdoms > medicin >

badeværelse sikkerhed med hjælpemidler

   Erhvervet immundefekt syndrom ( AIDS ) er fremskredne stadier af Human Immunodeficiency Virus ( HIV ) . Denne virus ødelægger immunforsvaret, eliminerer kroppens evne til at bekæmpe infektioner eller visse sygdomme

Historie


Den . første rapporterede tilfælde af aids i USA var i 1981 . Siden da er det blevet en epidemi i lande over hele verden .

Transmission


HIV /AIDS er ikke en luftbåren virus . Det kan overføres gennem blod , sæd , vaginalsekret , og modermælk . Seksuelle møder , deling nåle , eller har disse væsker kommer i kontakt med et sår eller åbne sår , kan få andre til at blive smittet .

Hygiejne


Genstande der skal bruges til hygiejne , ligesom barbermaskiner eller tandbørster , bør ikke deles , når en person er smittet med aids . Da disse elementer ofte kommer i kontakt med blod , kan dele øge risikoen for overførsel .

Rensning af Bad

brusebad, håndvaske, badekar, og toiletter kan rengøres med en blanding af vand og blegemiddel . En fjerdedel-kop blegemiddel blandet med en gallon af vand er et sikkert beløb til disse overflader og kan bruges til at desinficere gulvet og alle andre badeværelse overflader .

Overvejelser

Skyl alle overflader grundigt med vand efter brug et rengøringsmiddel . Blegemiddel og vand bør remixet efter 24 timer, fordi den ikke længere virker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------