Position: sygdoms > medicin >

er der operation for rastløse ben syndrom ?

   Restless ben syndrom er en neurologisk tilstand , der forårsager syge til at opleve usædvanlige fornemmelser i ekstremiteterne , oftest benene . Mange syge, der beskæftiger sig med de mest ekstreme symptomer spekulerer på, om der er en kirurgisk løsning

ikke-medicinske RLS Behandlinger


Den første linie behandling af RLS syge kan medføre visse ændringer af livsstil . reducere indtag af koffein og andre stimulanser , ophørende lægemidler, der vides at forværre tilstand og øge den fysiske aktivitet . Ofte er søvn hygiejne undersøges , med RLS patienten opfordres til at holde sig til en regulær sengetid .

vitamin og ernæringsmæssige mangler


Der er en øget forekomst af RLS hos personer med lav jerndepoter , uanset om de er anæmiske . Læger kan ordinere en jerntilskud . Calcium og magnesium er også tænkt på eventuelt at spille en rolle .

Farmaceutiske RLS Behandling


De mest almindeligt ordineret medicin for RLS i dag hører til en klasse af lægemidler kendt som dopamin -agonister. Oprindeligt udviklet til at bekæmpe virkningerne af Parkinsons sygdom , lægemidler som f. eks ropinirol ( Requip ) og pramipexol ( Mirapex ) funktion gennem dopamin produktionen system af kroppen . Andre behandlinger omfatter opiater , benzodiazepiner og anti-convulsants .

RLS og Kirurgi

Der er ingen kirurgisk behandling mulighed for uro i benene på dette tidspunkt. Faktisk synes kirurgi af enhver art til ofte udløse syndrom eller forværre eksisterende symptomer .

Konklusion

Hvis du lider af uro i benene , se din læge . Hun vil henvise dig til en specialist , som regel en neurolog , der kan hjælpe med at bestemme , hvad du kan gøre for at mindske virkningerne af RLS .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------