Position: sygdoms > medicin >

hjem afhjælpe for et barns tandpine

   Dit barn kan have en tandpine , der ikke lader ham eller hende falde i søvn , det er for sent at få smertestillende medicin , og din tandlæge udnævnelse først i næste uge . Der er hurtige løsninger , der vil give en sikker og effektiv måde at drage omsorg for dit barns tandpine . Disse løsninger er gode til midlertidig pasning , når alt hvad du har , er hvad der er tilgængeligt i dit hjem

Pensel og Floss


Der kan være en række årsager til dit barns tandpine . Det kan skyldes stykker af skjulte mad indgivet på svært tilgængelige steder i dit barns mund . Brug en inspektionslygte at udforske de ramte området for mulige kilder til irritation . Hvis du finder noget , omhyggeligt har dit barn pensel hans eller hendes tænder med bløde børster og blidt tandpasta . Tandtråd området for at fjerne den partikel , der er årsag irritation .

Skyl med saltvand


Hvis dit barns gummer er en smule hævet , skylles området med varmt saltvand , vil afhjælpe nogle irritation . Måle en teskefuld havsalt i en kop varm ( ikke varmt ) vand og rør, indtil den er opløst . Dit barn skal hvislen dette i hans eller hendes mund hver par timer . Saltet er kendt for at helbrede infektioner og varmt vand vil hjælpe lindre smerten .

Brug en ispose


Du kan bare nødt til at følelsesløs ud smerten med en hjemmelavet IcePack . Se, hvad der er indefrosset i din fryser og planlægge derefter. Du kan bruge en lille pose frosne grønne bønner eller andre grøntsager , eller lægge is til en håndholdt plastik baggie . Wrap isen pack i nogle komfortable håndklæder til at beskytte huden mod forfrysninger . Har dit barn anvende det på hans eller hendes kæbe , indtil det begynder at føle følelsesløs . Du kan tage det ud af kæben , da det er det bedre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------