Position: sygdoms > medicin >

hvad er resultatet af ubehandlet akut svampeinfektion bihulebetændelse ?

   Akut svampe bihulebetændelse , også kendt som akut invasive bihulebetændelse , er en rivende udvikling svampeinfektion i bihulerne og det omgivende væv . Det er vanskeligt at behandle og kan være dødelig

Symptomer


Symptomerne ligner bakteriel sinuitis . Hævelse og tryk i ansigtet kan være til stede , muligvis føre til sinus hovedpine . Tykke næseflåd , ofte gul eller grøn farve , er meget almindelig . Dette ledsages af en " fyldt op " følelse , der gør vejrtrækningen besværlig.

Effekter


Den svampe bredte sig hurtigt ind i bihulerne og omgivende knogle og væv . Undersøgelse af området vil afsløre betændelse og nekrotisk eller døende , væv .

Behandling


Den behandling for denne tilstand er opereret for at fjerne påvirket væv og skimmelsporer . Svampedræbende medicin skal også bruges til at dræbe de svampe stadig er til stede i væv og reducere gentagelse af skimmelvækst .

Resultater

Selv med behandling , akut invasiv bihulebetændelse ofte dødelig . Dette skyldes til dels det faktum, at de, der kontrakt, ofte har et svækket immunforsvar. De skader, forårsaget af svampe er udbredt og hurtig , hvilket gør rettidig behandling er nødvendige for et bedre resultat .

Overvejelser

Akut invasive bihulebetændelse ligner kronisk invasive bihulebetændelse , men det er mere farligt på grund af , hvor hurtigt det spreder og dræber væv . Behandling er nødvendig for at helbrede begge typer bihulebetændelse , bør dog så en læges anbefalinger skal følges et optimalt resultat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------