Position: sygdoms > medicin >

hvad er stram blodsukkerregulering ?

   Stram blodsukkerregulering , også kendt som stram diabetes kontrol , er en måde at undgå komplikationer af diabetes . væsentlige stram blodsukkerregulering består i at holde blodsukkeret så tæt på normale som muligt

Fakta


Ifølge den amerikanske Diabetes Association ( ADA ) , stram diabetes kontrol er ikke egnet til alle patienter . Husk på, at der er fordele og ulemper til stram styring af glukose .

Target glucose niveauer


Den ADA anbefaler blodsukkerniveauet på 70 mg /dl til 130 mg /dl før spisning , og under 180 mg /dl to timer efter måltider . ADA anbefaler også en glycohemoglobin på mindre end 7 procent .

metoder til kontrol


stram blodsukkerregulering opnås gennem en række forskellige metoder, herunder meget opmærksom på fødeindtagelse , regelmæssig kontrol blodsukkerniveau , medicin overholdelse og regelmæssig motion .

Fordele og ulemper

Det positive resultat af en stram diabetes kontrol består af forsinkelse eller forebyggelse af diabetes komplikationer , hvorved patienten til at opleve en bedre livskvalitet . Potentielle problemer med en stram styring er den øgede risiko for hypoglykæmi ( lavt blodsukker ) og vægtøgning .

Overvejelser

Mål for glucose ledelse bør være indstillet læge vejledning . Det er vigtigt at følge anbefalingerne fra en kvalificeret , professionel sundhedspleje team for at forebygge diabetes komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------