Position: sygdoms > medicin >

hvordan man bruger salt til at helbrede hvid tungen

  En tunge kan blive dækket med en hvid belægning . Denne regel indikerer tilstedeværelsen af bakterier og døde celler . Sammen med den hvide tungen , kan du bemærke, at du har dårlig ånde . Ofte dette sker som en følge af rygning eller overdreven drikkeri . Det kan også opstå, hvis en person bliver dehydreret eller kommer ned med en feber . Du kan slippe af med hvid tunge ved at bruge bordsalt

Du skal bruge: .
Salt
Varmt vand .
Cup .
Tandbørste .

Tungen skraberen .


1 .
Bland en tsk . salt med tre ounceaf varmt vand . Brug denne løsning til gurgle i 45 sekunder. Efter de 45 sekunder er gået, spytte opløsningen ind i badeværelset vasken .
2 .

Gentag trin et to gange mere .
3 .
Mål en halv tsk . af salt ud og drys det direkte på tungen . Børste salt på tungen med en tandbørste . Salt vil ikke smage godt, men det vil slippe af med den hvide tungen . Skyl munden med vand .
4 .
Gentag trin 3 to gange mere.

5 .
Skrab tungen med en tunge skraber .

gode råd og advarsler


 • Efter et tilfælde af hvid tunge , skal du få en ny tandbørste . Din gamle tandbørste vil indeholde bakterier , og bruger det vil bare få hvide tungen til at vende tilbage .
 • En hvid tungen kan være et tegn på en mere alvorlig sygdom som kræft . Hvis den hvide tungen ikke går væk efter salt behandling , søge råd hos en læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------