Position: sygdoms > medicin >

hvordan man bruger varmelamper for hæmorider

  Hæmorider er betændte vener at svulme uden for endetarmsåbningen eller endetarmen . Hæmorider optræder normalt efter anstrengt afføringer eller under graviditeten . En medicinsk procedure ved hjælp af varme lamper , også kaldet infrarød foto-koagulation eller koagulation , bruger lys eller varme til at behandle hæmorider

Du skal bruge: .
smertelindring
Stikpille .


1 .

Lig på din side på et bord på lægens kontor . Træk dine knæ op mod hagen i en fosterstilling . Du vil blive nøgen på den nederste del af kroppen , med et lagen , der dækker dig .
2 .
Fortsæt med at ligge på bordet , som lægen indsætter en smurt proktoskop i din anus . Dette giver din læge for at forstå hemorrhoid med pincet og fokus den infrarøde stråle på det . Strålen skinner på hemorrhoid kun et par sekunder . Bjælken forårsager en blodprop til at danne i bunden af hemorrhoid . Dette vil afskære blodforsyningen , hvilket får hemorrhoid til at dø og falde af syv til 10 dage senere . Du har lov til at forlade og gå hjem efter indgrebet .
3 .
Tag over-the-counter smertestillende et par dage efter behandling for betændelse og ømhed . Tage stikpiller din læge kan give eller anbefale til at hjælpe blødgøre afføringen . Dette bidrager til at holde fra at forværre den følsomme område.

4 .
Tag varm SITZ bade i 10 til 15 minutter , to til tre gange dagligt , efter indgrebet for støtte i nogen ubehag .

gode råd og advarsler


 • Undgå at tage aspirin to til tre dage før og syv til 10 dage efter den procedure, som aspirin forhindrer koagulation . Rektal blødning kan opstå igen , når hemorrhoid falder af , men bør være minimal .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------