Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan fjerne et forkølelsessår

   Har du ofte bryder ud i forkølelsessår følgende sygdomme som forkølelse ? Har i håndkøb medicin såsom Abreva undlader at hjælpe med at udrydde de ømme ? Ved at følge disse enkle derhjemme retsmidler , har jeg været i stand til drastisk at reducere længden af forkølelsessår eksisterer

Du skal bruge: .
Vaseline
Lysin.


1 .

jeg ofte får forkølelsessår umiddelbart efter en forkølelse. Jeg plejede at prøve Abreva , men jeg fandt at det faktisk ikke bidrager til at mindske længden af ømme eksisterede . Men ved hjælp af vaseline ( eller vaseline ) , og under lysin jeg har været i stand til at reducere de ømme længde fra 2 uger til 1 og til tider udrydde ondt , før det faktisk fuldt vises .
2 .
Så snart du føler ondt begynder at danne straks placere en rigelig mængde af vaseline i dette område af dit ansigt såvel som at tage en lysin pille , har jeg konstateret, at de ømme ofte ikke vises .
3 .
Hvis de ømme gør faktisk synes fortsat at placere vaseline på det ømme hver 2 timer og tage en lysin pille hver eneste dag .


4 .
Du bør bemærke, at de ømme ikke vil blive så stor som normalt og vil forsvinde hurtigere . Den Vaseline hjælper også til at forhindre den normale kløende følelse og vil også reducere ardannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------