Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan hjælpe dit hår regenererer

  Du vil finde ud af om alle de naturlige ressourcer, der hjælper med hår restaurering , indefra og udefra
1 .
Først skal du nødt til at kende nogle af dine allierede :
silica :
Hair er naturens største skønhed forstærker . Hår er næsten lige så rig på silica som er sunde knogler . Silica er en vigtig bestanddel af hår . Ved hjælp af en god silica Tillægget bør være en del af dit
igangværende hårpleje program for genoplivning hår . Silica hjælper med at forhindre skaldethed , stimulerer sundere hårvækst og
forsikrer smukke glans , glans og styrke .
VITAMIN H-biotin
Biotin bør tages med B-gruppen vitaminer , men C-vitamin , vitamin B 5 ( pantothensyre ) , B12 og svovl er gode kammerater på det. En tricologist vil undertiden tilføjer biotin til kost for en patient , der lider af hårtab , for at hjælpe med svær hårtab , men det skal være i de rette mængder til at tilfredsstille den indbyrdes afhængighed af andre næringsstoffer .
vitamin H anvendes i cellevækst , produktion af fedtsyrer , metabolisme af fedtstoffer og proteiner . Det spiller en rolle i Krebs cyklus , som er den proces, hvor energi frigives fra fødevarer, og det er også indiceret til sundt hår og hud .
Padderok
indeholder flavonoider , alkaloider ( herunder equisitine og små mængder af nikotin ) , saponiner , garvesyre , fedtsyrer , og steroler ( primært beta-sitosterol , campesterol , og isofucosterol ) . Padderok er også en rig kilde til forskellige mineraler , herunder kalium , selen , og silica . Padderok 's sårheling handling kan skyldes til dels silica absorption . Taget internt silica kan gavne sundheden for knogler , bindevæv , negle og hår .
ACID Azelinsyre (hvede , rug , byg )
Det er også kendt for at blive brugt til at hjælpe og stimulere hårvækst . Mange produkter , der hævder at genskabe hår har azelainsyre i dem
æteriske olier: . rosmarin , salvie , burre , lavendel , kanel , citron og planter ekstrakter : chili , padderokker , burre , nælde , aloe vera , Savpalme-stimulere hårvækst , når de anvendes i kombination , og anvendes i blid massage over hele hovedbunden , og især i områder med tyndere hår .
VITAMIN C-Den stærkeste antioxidant for celler
IRON
VAND-. hår , såvel som hele din krop har brug for en masse hydrering .

GLEM IKKE : de produkter , der allerede indeholder planteekstrakter , kosttilskud og æteriske olier , måske ikke være i brug koncentration, så du ønsker at købe enkelte ingrediens og blande dem sammen i en ordentlig forhold.
2 .
Derefter skal du lave en plan . En kost (undersøgelse og lave en liste over alle de fødevarer, der indeholder de væsentlige håret næringsstoffer og introducere dem i din kost ) , en daglig rutine , herunder massage og planter applikationer , kosttilskud dagligt indtag .
En sport aktivitet er gavnligt . Prøv at gøre nogle intense øvelse for en kort tid , hver dag, der vil øge blodcirkulationen ( jogging , crunches , push-ups , Rope Skipping , osv. , indendørs eller udendørs )

3 .

Gør dig klar til et langsigtet engagement . Mirakler sker ikke over natten , og der vil være mange tidspunkter, hvor du tror det hele forgæves , og der er ingen mærkbare forbedringer . Hold optimistiske og tillidsfulde i, hvad du gør . Også huske på, at skabe en rutine, som påvirker dine daglige aktiviteter , og gør du føler som om du blev dens fange , eller som det forårsager på dit parforhold , kan være en selvrisiko. Prøv at gøre netop nok, så du stadig kan nyde dine hobbyer , dine venner , dit sociale liv , og glæde dine smagsløg :-)
HELD OG LYKKE OG TRO !

gode råd og advarsler


 • Brug biotin B-kompleks styrkelse shampoo ( Avalon Organix ) eller shampoo med biotin , der ikke indeholder Sodium Lauryl Sulphate. You kan finde den på Whole Food Stores .
 • Du må ikke bruge æteriske olier i store mængder ( mere end et par dråber i løbet af en massage ), da de er stærkt koncentrerede og kan skade din hud .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------