Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan styre en feber

   Den gennemsnitlige kropstemperatur , bør 98,6 . Hvis temperaturen er lidt højere eller lidt lavere end det er fint , men det kunne være farligt , hvis det er for højt . Til spædbørn bør du ringe til lægen , hvis temperaturen når 100,3 . En farlig temperatur for småbørn og småbørns er 102 . Voksne kan have en højere temperatur , før farende til lægen , på 104 . Lær at styre en feber , før det bliver for høje og ude af kontrol

Du skal bruge: .
termometer
Tylenol .
bad .1 .
Tag Tylenol at få reducere feber . Hvis du går til lægen det er første ting, at de vil foreslå . Tylenol sænker feberen og holde den nede .
2 .
Tag et varmt bad eller brusebad . Vær sikker på vandet ikke er for varmt , da det kan få din temperatur til at stige . Under et varmt bad kan lindre din stress og smerte og i sidste ende reducere din feber .
3 .

Drik en masse væske og holde dig hydreret at undgå hospitalsbesøg . Mange mennesker føler ikke, de ønsker at drikke noget, når de ikke er det godt . Vær sikker på at drikke en masse vand noget andet drikke med elektrolytter .
4 .
Brug en kold klud på dine ben , hals eller pande for at holde en feber under kontrol . Du skal bruge en cool klud fordi selv hvis du har kuldegysninger , du stadig har feber . Undgå lagdeling op med tæpper .
5 .
Tjek din feber ofte med et termometer for at være sikker din temperatur ikke stiger for højt .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------